handleiding

Fly-luxe is een nieuwe formule waarmee de gel van vloeibare kunststof een vasthoudend heliummembraan kan vormen om in een ballon te drogen. Fly-luxe overschrijdt zijn tegenhangers in de vliegtijd met 25%. Lees vóór het gebruik de instructies en waarschuwingen, en let op de instructies voor probleemoplossing.
Na het opblazen heeft Fly-luxe-gel twee tot drie uur nodig om te drogen, anders spat het als de ballon klapt. Ondanks het feit dat de gel niet toxisch is, kan ongedroogde Fly-luxe het oppervlak van het dichtstbijzijnde meubilair en kleding beschadigen. Daarom raden we ten sterkste aan om ballonnen ze gedurende de eerste uren na het opblazen van het oppervlak weg te houden. Als dit niet mogelijk is, bedek het dichtstbijzijnde oppervlak met een doek of zeil.
Bij het opblazen van ballonnen wordt het aanbevolen om een ​​bril te dragen om extra veiligheid te bieden, waardoor er geen gel in het oog kan komen. Anders spoel je je ogen onmiddellijk enkele minuten met water. Zoek medische hulp als het probleem aanhoudt.

figuur 1

figuur 2

Voor de flessen met de volumes 4, 2,5 en 0,85 liter gebruik je de pomp weergegeven in figuur 1. Het uiteinde van de buis wordt over de pen aan de onderkant van de pomp geplaatst weergegeven in figuur 2
Laat de pomp in de tank zakken en draai de dop vast met het schroefdraad.

figuur 3

Pomp tot Fly-luxe uit de uitloop stroomt, het is handig om een (indien aanweziig) een lege fles onder het mondstuk te plaatsen. In de eerste paar pompen zal er geen vloeistof zijn.

figuur 5

Plaats de ballon zo diep mogelijk over het pompmondstuk zodat de Fly-luxe-gel in de ballon komt.

Het belangrijkste bij het gebruik van Fly-luxe is te voorkomen dat gel in de nek van de ballon komt, waar de gel op uw handen kan druppelen of in de heliumtoevoermondstuk.

Als Fly-luxe bij het knopen van de ballon op uw handen komt, betekent dit dat de gel niet diep genoeg in de ballon zat.
Druk de plunjer van de pomp naar beneden totdat deze stopt, zoals getoond in Fig .5 Dat de juiste hoeveelheid Fly-luxe komt in de ballon, wat de maximale duur van de vlucht oplevert.
Zorg ervoor dat na elke beweging de pomp teruggaat naar zijn oorspronkelijke positie. Verwijder de gel indien nodig voordat u de volgende ballon opblaast.
Opmerking: het is veel gemakkelijker om Fly-luxe te pompen als de kan of fles zich in een warme ruimte bevindt.

figuur 6

Wanneer de plunjer van de pomp zich in de onderste positie bevindt, Verwijder de ballon van het mondstuk en houd de nek zodanig vast dat de overblijfselen van Fly-Luxe-gel uit het mondstuk zijn verwijderd en voorkom dat het in de hals van de ballon valt. Wrijf zachtjes over de ballon totdat de Fly-luxe-gel gelijkmatig wordt verdeeld aan de binnenkant van de ballon, zoals weergegeven in figuur 6. Vouw de hals van de ballon daarbij naar boven zodat de gel de nek niet raakt .

Voor het opblazen van ballonnen verwerkt door Fly-luxe helium toevoermondstuk moet worden neergelaten, zoals weergegeven in Fig. 4.
Dit vermindert spatten in de ballon. Bovendien komt deze vloeistof niet in het heliumtoevoermondstuk. Een ander voordeel is dat de ballon zich op een grotere afstand van het gezicht bevindt in het geval dat deze barst bij het opblazen. Pomp de ballon op totdat deze een peervorm heeft. (Als de ballon niet meteen vliegt, lijkt het of er teveel fly-luxe gel is gebruikt, of dat de ballon te klein is voor helium en fly-luxe gel.

Knoop de nek van de ballon handmatig. (Discs en clips dichten het niet volledig en voorkomt heliumlekkage). Laat de ballon, tenminste twee uur, zodat de Fly-luxe-gel kan drogen, hang de ballon op een plaats waar de Fly-luxe spat van een geknalde ballon geen schade veroorzaakt.

Voor maximale vluchtduur moeten de ballonnen zich in een warme kamer of kamer met airconditioning op een temperatuur van 22 tot 26 ° C bevinden.
Waarschuwing: Fly-luxe is een niet-giftig, water afwasbaar plastic materiaal. Hoewel het niet giftig is, moet het niet bij kinderen worden bewaard. In geval van contact met de ogen, spoel de ogen enkele minuten met water.